Våra olika coaching program

Sort your thought, Train your brain, Create the Great & Seal your deal

”Unwind your mind” genom ett av våra fyra färdiga coaching program – eller bygg ett eget tillsammans med oss. De flesta färdiga program löper 3 till 6 månader, men självklart kan du köra 9-12 månader också. Du väljer det upplägg som passar dig och din situation. Passar inget färdigt så skapar vi ett unikt upplägg, bara för dig!

Unwind your mind – processen:

Oavsett om du letar efter utveckling för din egen skull eller för ditt företags framtid kan Unwind your mind processens fyra steg hjälpa dig. Du kan välja att sätta ihop ett program helt fritt eller välja något av de färdiga program som presenteras nedan.

Steg 1 trasslar ut dina tankar och skapar tydlighet. Utforskar ditt nuläge för att sedan tydliggöra din vision, din intention och dina mål. I steg 2 får du utforska nya tankesätt och bryta gamla mönster innan du i steg 3 skapar din framgångsrika och unika strategi och handlingsplan för att du slutligen går ut och ”seal your deal” oavsett om det är deal du gör med dig själv, om det är ett avtal du vill ro i hamn, en relation som ska förbättras eller första stegen i en helt ny verksamhet. 

Fyra färdiga Unwind your mind program

Om du vill kan du kan välja ett av de färdiga Unwind your mind programmen. Eller så sätter du ihop ett helt efter dina behov. Är ni ett helt team som letar efter coaching går det naturligtvis bra att genomgå ett Unwind your mind program i workshop format eller som teamcoaching. Läs gärna mer om upplägg och innehåll under respektive program.

Mera du! – Individuell coaching
Du & ditt företag – Individuell coaching | Workshop / Teamcoaching
Jobb & Karriär – Individuell coaching
Chef & Ledare – Individuell coaching


Coaching eller mentorskap – vad ska du välja?

En coach stöttar, utmanar och hjälper dig framåt genom att ställa insiktsfulla frågor och spegla det hen hör, ser och uppfattar. En coach servrar sällan svar eller konkreta råd utan hjälper dig att hitta dina svar inom dig, hitta din väg, din riktning. En riktigt duktig coach behöver egentligen inte ha sakkunskap eller egen erfarenhet av ämnet i fråga utan hjälper sina klienter primärt genom insiktsfulla frågor.

Ett mentorskap ser lite annorlunda ut – där har mentorn alltid en egen erfarenhet av ämnet/sakfrågan. Hen har gjort sin egen resa och har kanske hunnit längre eller har andra perspektiv på din situation. Mentorn kan fortfarande ha ett coachande förhållningssätt men är generellt mer frikostig med sina egna åsikter, tips och råd. Vid ett mentorskap finns ett lärande inbyggt som bygger på mentorns egen erfarenhet och kompetens.

Det går alldeles strålande att ha ett program som innefattar både coaching och mentorskap. Det som är viktigt är att tydligt kommunicera och vara överrens när det ena övergår till det andra.

Neuromotorisk träning för inlärning och integrering

För att underlätta och stimulera inlärning och integrering kan du komma att bli erbjuden möjligheten att prova neuromotorisk träning, meditativa guidningar eller enkla mindfullness- och andningsövningar. Det står dig naturligtvis helt fritt att acceptera eller avstå det som erbjuds.

Att bjussa kroppen på neuromotorisk träning (rörelser som görs i mycket långsamt tempo) kan bidra till att du fungerar så optimalt som möjligt, från insidan och ut. Rörelser i långsamt tempo bidrar till att balansera hjärnans olika delar, ditt nervsystem och ditt inre muskellager, något vi sällan har fokus på i vardagen.

Nyfiken?

Fyll i kontaktformuläret här så blir du kontaktad inom kort.