Det här är ”Unwind your mind” coaching!

Sort your thought, Train your brain, Create the Great & Seal your deal

Du kan välja Unwind your mind coaching inom flera olika områden:

  • EXECUTIVE – professionell coaching för dig med styrelse- eller ledningsgruppsuppdrag
  • DU & VERKSAMHETEN – strategi coaching för verksamhet, team och individer
  • CHEF & LEDARE – individuell coaching för dig som vill stärka ditt ledarskap och dig själv
  • MERA DU – personlig coaching för privatpersoner
  • DU & DIN KARRIÄR – när du vill utvecklas, avvecklas eller bara vill se över/planera din karriär

Läs mer om respektive område för att se vad som passar dig bäst. Oavsett vilket område du väljer utlovas total närvaro och 100% uppmärksamhet på dig, grymma lyssnaröron, frågor som ger insikt, utforskar och utmanar på den nivå du önskar och behöver. Och självklart, en stor dos energi och självboost!

Har du svårt att välja område eller hittar du inget upplägg som passar dig? Hojta till så syr vi ihop ett helt unikt upplägg bara för dig!

Unwind your mind – processen:

Oavsett om du letar efter utveckling för din egen skull eller för ditt företags framtid kan Unwind your mind processens fyra steg hjälpa dig.

Steg 1 trasslar ut dina tankar och skapar tydlighet. Utforskar ditt nuläge för att sedan tydliggöra din vision, din intention och dina mål. I steg 2 får du utforska nya tankesätt och bryta gamla mönster innan du i steg 3 skapar din framgångsrika och unika strategi och handlingsplan för att du slutligen går ut och ”seal your deal” oavsett om det är deal du gör med dig själv, om det är ett avtal du vill ro i hamn, en relation som ska förbättras eller första stegen i en helt ny verksamhet. 

Coaching eller mentorskap – vad är det för skillnad?

En coach stöttar, utmanar och hjälper dig framåt genom att ställa insiktsfulla frågor och spegla det hen hör, ser och uppfattar. En coach serverar inte färdiga svar eller konkreta råd utan hjälper dig att hitta dina svar inom dig, hitta din väg, din riktning. En coach med egen erfarenhet från din utmaning kan ha lättare att ställa insiktsfulla och mer träffsäkra frågor än en coach utan erfarenhet.

Ett mentorskap ser ofta lite annorlunda ut – där har mentorn alltid en egen erfarenhet av ämnet/sakfrågan. Hen har gjort sin egen resa och har kanske hunnit längre eller har andra perspektiv på din situation. Mentorn kan fortfarande ha ett coachande förhållningssätt men är generellt mer frikostig med sina egna åsikter, tips och råd. Vid ett mentorskap finns ett lärande inbyggt som bygger på mentorns egen erfarenhet och kompetens.

Det går alldeles strålande att ha ett program som innefattar både coaching och mentorskap. Det som är viktigt är att tydligt kommunicera och vara överrens när det ena övergår till det andra.

Neuromotorisk träning för inlärning och integrering

För att underlätta och stimulera inlärning och integrering kan du komma att bli erbjuden möjligheten att prova neuromotorisk träning, meditativa guidningar eller enkla mindfullness- och andningsövningar. Det står dig naturligtvis helt fritt att acceptera eller avstå det som erbjuds.

Att bjussa kroppen på neuromotorisk träning (rörelser som görs i mycket långsamt tempo) kan bidra till att du fungerar så optimalt som möjligt, från insidan och ut. Rörelser i långsamt tempo bidrar till att balansera hjärnans olika delar, ditt nervsystem och ditt inre muskellager, något vi sällan har fokus på i vardagen.

 

Nyfiken?

Härligt att du blir nyfiken och vill veta mer om Unwind your mind coaching. Låt oss veta vad som kittlar just dig så svarar vi efter bästa förmåga. Och du, självklart kan du du också boka en 30 minuter fri konsultation där du får ställa alla frågor du kan tänkas ha.