Om och om igen

Sort your thought, Train your brain, Create the Great & Seal your deal

Om och om igen

december 23, 2019 Reflektera Mera - en insiktsfull adventskalender 2019 0

23 december 2019

Att nå dit du vill är lite som att borsta tänderna varje dag. 

Det räcker inte att SÄGA att du vill ha en bra munhälsa. Det räcker inte att du vet VARFÖR det är VIKTIGT för dig. Du får helt enkelt inte en god munhälsa om du inte borstar tänderna. De flesta av oss gör det två gånger om dagen. Med tandkräm. Därutöver vet de flesta att man egentligen behöver använda tandtråd och munskölj. Inte alla gör det.

Eller om du vill ha en funktionell kropp som är stark och smidig. Det räcker inte att du vill, eller att du vet varför det är viktigt för dig. Du måste GÖRA JOBBET. Det räcker inte att ha ett gymkort om du aldrig går dit. Det räcker inte att ha snygga träningskläder eller grymma löparskor om du aldrig svettas i dem. Regelbundet. Det går inte att träna en gång och sedan är det klart.

Precis som det inte räcker att städa sitt hem en gång och sedan är det städat för alltid, eller att tvätta alla kläder så är de rena, eller ha fyllt på kylskåpet en gång. Vi måste göra alla dessa saker regelbundet.

Så när du vet VAD du vill, VARFÖR du vill det. Skapa RUTINER och se till att du har TÅLAMOD, STÖD och PEPPNING när motståndet kommer!

Gör den lilla förändringen varje dag i 3 veckor = ny rutin!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *