Mera du!

Sort your thought, Train your brain, Create the Great & Seal your deal

Mera du – mycket mera du!

Mera Du!

Kanske är du en av de få som redan har en superbra karriär, en fantastisk partner, underbara barn, ett rikt socialt liv och en ekonomi som blomstrar och låter dig leva exakt det liv som du önskar leva? Kanske är du redan också en av de få som helt villkorslöst älskar dig själv. Jag menar, verkligen älskar (inte bara accepterar) alla delar av dig själv – även de där delarna som du egentligen vill blunda för eller låtsas om att de inte finns? Kanske du redan också har goda rutiner i livet och regelbundet bjussar din kropp på god sömn, rörelse, återhämtning samt nyttig och bra mat? I så fall, ett stort grattis!

Om du inte känner igen dig i att alla delarna ovan är på topp hela tiden – välkommen till oss andra vanliga dödliga! De allra flesta av oss har någon eller några delar i livet som är riktigt härliga, medans andra delar gärna kunde få utvecklas. De allra flesta av oss har också perioder i livet när det förekommer mer ”skav” i några områden än annars.

Passar det mig?

Programmet ”Mera du!” passar dig som vill ta ett helhetsgrepp om ditt liv. Kanske du inte riktigt vet vad det är som skaver eller ens att det skaver. Du kanske alltid har varit en driven och högpresterande person som gjort dina egna val i livet och nu helt plötsligt inte vet riktigt vad du vill. Eller känner att det inte räcker längre. Du saknar något, letar efter något ”mer” eller annorlunda.

Livshjulet snurrar på

Eller så kanske du ser dig som någon som fastnat i ”rat race” där andras krav och förväntningar styr mer än du önskar eller vill inse. Där du jobbar för att ha råd att bibehålla din livsstil, fast du har tappat gnistan. Du kanske finns till för alla andra men inte hinner med dig själv och din egen personliga utveckling.

Eller kanske är det någon relationer som har börjat skava eller knaka i fogarna. Kanske sitter du fast i gamla mönster. Kanske känner du att du inte räcker till överallt på det sätt du egentligen önskar. Kanske upptäcker du bara att du inte ägnat dig åt din hobby på åratal och verkligen saknar det.

Kanske vet du med dig att det är dags att hoppa, att ta det där klivet. Men du kanske inte vet hur du ska göra, du kanske är rädd att göra andra besvikna, du kanske oroar dig för konsekvenserna.

Att ta första klivet kan ibland vara lite läskigt

Upplägget

Oavsett längd så startar programmet ”Mera du!” alltid med en genomgång och kartläggning av de viktigaste delarna i ditt liv. Du får undersöka balanser och obalanser i ditt liv och upptäcka vad du önskar ändra på eller lägga till. Därefter får du utforska och sätta dina mål med coachingen.

Du får också träna dig en hel del på ”intern kommunikation” det vill säga upptäcka hur du faktiskt pratar med dig själv, om dig själv, till dig själv. När är du snäll? När är du hård, dömande eller kravställande? Och är den där rösten som du hör inuti dig verkligen din röst, eller är den formad av din omgivning? För några är det stort att bara upptäcka att det finns en inre röst. Till dig som läser detta och i huvudet tänker ”vilken röst?” är det, just det – den rösten!

Upplägg för Mera Du! individuell coaching, 3 eller 6 månader

-3 eller 6 månaders program

-6 eller 10 mötestillfällen

-60 eller 90 minuter/mötestillfälle

-2-3 veckor mellan varje tillfälle (tätare i början)

-Kontakt med coach via mail/telefon för kortare avstämning däremellan

-Hemmuppgifter, övningar och reflektioner mellan gångerna

-Första och sista tillfället inkluderar även uppstart respektive utvärdering

Nyfiken? Boka ett helt kostnadsfritt ”upptäckar” möte!

Fyll i kontaktformuläret som du hittar här, så får du strax återkoppling.